1.PRECAUTII SI INFORMATII UTILE

 

COMPOZITIA GENERALA :Bijuteriile sunt produse din : 50% aliaj zinc, 50% acrylic, iar peste aceste 2 elemente se utilizeaza un strat suplimentar de cositor ( compozitie staniu 98% cupru 2%) fara continut de nichel si plumb, cu un strat suplimentar de culoare argintie sau aurie – pentru a preveni oxidarea rapida a prodului

 

Pentru a proteja cat mai bine si a prelungi durata de viata a bijuteriilor (bratari, coliere sau seturi ), este necesar sa urmati recomandarile de mai jos.

 

2. CONDITII DE UTILIZARE SI INTRETINERE

 

·         Va recomandam sa feriti bijuteriile de lovituri, sa deschideti cu delicatete bratarile, cerceii, colierele, lanturile  etc.

·         Bijuteriile se vor da jos obligatoriu inainte de a face baie, de a spala vasele sau inaintea altor activitati similare in care bijuteriile ar veni in contact cu apa, detergenti, produse cosmetice si chimice sau corozive, pentru a evita dezlipirea pietrelor ( pietre semipretiose, cristalele Swarovski , strasuri), uzura partilor metalice sau care contin  alte materiale si pentru a nu-si schimba culoarea si a nu se deteriora stratul de metal pretios de la suprafata.

·         Bijuteriile care contin cauciuc si cele aurite sau argintate isi pierd elasticitatea respectiv depunerea de metal pretios daca intra in contact cu sprayurile cosmetice sau cu orice alt produs petro-chimic.

·         Materialele de natura organica , perle, coral, scoici, sidef , pietre semipretioase sunt sensibile la produsele cosmetice si petro-chimice.

·         Colierele nu se vor purta in timpul somnului, pentru a evita deteriorarile sau ranirile.

·         Bijuteriile nu se vor purta in timpul unor activitati fizice de contact sau care au ca rezultat transpiratia abundenta , pentru a se evita zgarierea stratului de suprafata , dezlipirea partilor sau indepartarea  stratului de suprafata al bijuteriei.

·         Pentru ingrijirea bijuteriilor si pastrarea stralucirii acestora  va recomandam sa utilizati o carpa moale, speciala pentru curatarea acestora si in nici un caz nu utilizati solventi sau substante chimice. NU frecati! De asemenea, nu folositi parfumuri sau spray fixativ in  vecinatatea bijuteriilor.

·         Nu lipiti pietrele cazute cu adeziv tip “picatura” sau orice alt tip.

·         Nu pastrati bijuteriile in aer liber intr-un mediu umed, in cutii de carton, pungi de hartie sau de lemn- lemnul, stejarul in special, contine un acid care ii grabeste ingalbenirea, ci doar in saculeti de bumbac, individual, la loc uscat.

 

 

3.CLAUZE SI CONDITII DE GARANTIE

                 

Pentru bijuteriile comercializate de noi durata medie de utilizare este de 3 LUNI, cu o perioada de garantie de 3 luni. Aceasta garantie include doar faptul ca bijuteria este din staniu de culoare aurie si de culoare argintie si nu-si schimba proprietatile in cazul utilizarii corespunzatoare a acesteia pe o perioada de 3 LUNI  de la data achizitiei.

                In cazul in care intervin defecte datorita unei fabricatie de proasta calitate, bijuteriile in aflate in perioada de garantie se vor schimba in termen de maxim 15 zile calendaristice de la notificarea noastra pe adresa de email : lentilecolorate@gmail.com

                   Aceasta garantie nu include deterioarea provocata bijuteriei din nerespectarea indicatiilor de la punctul, accidentelor, a neglijentei, a utilizarii necorespunzatoare a acesteia sau a altor factori care nu au legatura cu defectele de material sau de manopera. De asemenea, nu se ofera garantie in cazul persoanelor alergice la metalul comun sau cu alte afectiuni ale pielii.

 

3. CONDITII DE SCHIMB/REPARARE

 

In cazul produselor defecte fie la primire, fie pe perioada determinata de garantie ACESTEA SE VOR SCHIMBA IN MOD AUTOMAT cu produse de minim aceeasi valoare sau valoare mai mare la intelegerea dintre comparator si vanzator, sau se va restitui contravaloarea acestora in termen de 15 zile calendaristice de la data in care vanzatorul a fost notificat despre neconformitatea produsului.  SCHIMBUL in cazul produselor defecte va fi suportat de VANZATOR. Pentru a initia un schimb va rugam sa ne contactati fie pe email : lentilecolorate@gmail.com, fie la 0748366265, fie prin formularul de retur de pe site-ul nostrum : seturibijuterii.ro. Adresa service este cea mentionata mai jos la datele de retur